Nedves Falak?

Országosan vállalunk rozsdamentes acéllemezzel történő szigetelést! Az alászigetelést legtöbb esetben utólag végezzük el meglévő épületek falain. Csongrád megyében egyéb munkákat is vállalunk!

HOMLOKZATI HŐSZIGETELÉS

A homlokzati hőszigetelés lényege, hogy csökkentse az épületen keresztül távozó hőveszteségét. Az építőanyagoktól függően ez a veszteség akár 20-50% lehet, régebbi épületeknél pedig akár a 70-90%-ot is elérheti. Az ilyen magas hőveszteség növeli a fűtési vagy hűtési kiadásokat, amelyek megelőzhetők, ha a homlokzati hőszigetelő rendszer megfelelően van kiválasztva.
A homlokzati hőszigetelés védi az épületet a fagytól, forróságtól, széltől, csapadéktól és a hőveszteségtől, valamint javítja az épület beltéri hőmérsékletét és helységklímáját. A homlokzat megjelenése is harmonikusabbá válik a szigeteléssel. Az eredmény egy értéknövelt családi otthon, jelentősen alacsonyabb havi energiakiadásokkal.
A homlokzati hőszigetelés javítja otthonunk funkcionalitását. Ha megfelelő szigetelő rendszert választunk, akár 40% hőveszteség megtakarítása is elérhető. A pontos megtakarítás függ a falszerkezettől és a szigetelés vastagságától és típusától.
Image
Image
Image
Image

Kérdezze a szakembert >

Térkép

Image
Cím

6724, Szeged
Cserzy M. u. 30/B

Telefon

+36 30 851 8118


Email

info kukac alaszigeteles.hu