Nedves Falak?

Országosan vállalunk rozsdamentes acéllemezzel történő szigetelést! Az alászigetelést legtöbb esetben utólag végezzük el meglévő épületek falain. Csongrád megyében egyéb munkákat is vállalunk!

Felújítás, átalakítás, új házak építése

  • Pontos árkalkuláció, rejtett költségek nélkül
  • Határidőket szigorúan betartjuk
  • Szegedi cég vagyunk
Új ingatlan vásárlása helyett inkább újíttassa fel családi házát

Új ingatlan vásárlása helyett inkább újíttassa fel családi házát

A legtöbb ember elsőre nem mindig ismeri fel azt, hogy az ingatlanvásárlási ingere leginkább abból fakad, hogy elégedetlen otthona korszerűtlenségével, kényelmetlenségével, pedig ezen lehet változtatni, mégpedig a családi ház felújításával.
Átalakítás megbízható szakemberrel

Átalakítás megbízható szakemberrel

Manapság, az egyre növekvő szakember hiány miatt nagyon nehéz belekezdeni bármilyen építkezésbe, vagy átalakításba, ugyanis nem könnyen lehet találni színvonalas szolgáltatást nyújtó, megbízható munkát végző szakembert. Ha megfelelő és megbízható szakembert keres, akkor most jó helyen jár.
Kérdezzen bátran

Kérdezzen bátran

Lakásfelújítást tervezget, de már előre elege van belőle? Azt sem tudja, hogy álljon neki és mit hogy végezzen vagy végeztessen el? Nincs pánik. Egy lakás felújítása valójában nem olyan nehéz, mint elsőre tűnik. Az igaz, hogy sok munkával, és vesződséggel jár, de első lépésben csupán azt kell kigondolni, hogy pontosan mit is szeretnénk, és miként valósítsuk tervünket.
Image

Kérdezze a szakembert >

Térkép

Image
Cím

6724, Szeged
Cserzy M. u. 30/B

Telefon

+36 30 851 8118


Email

info kukac alaszigeteles.hu