Nedves Falak?

Országosan vállalunk rozsdamentes acéllemezzel történő szigetelést! Az alászigetelést legtöbb esetben utólag végezzük el meglévő épületek falain. Csongrád megyében egyéb munkákat is vállalunk!

Rozsdamentes acéllemezzel történő szigetelés

Az előfúrás és horonyvésési munkafázis elvégzése után a lábazat és a felmenő falazat csatlakozásánál teljes falkeresztmetszeti méretben ötvözött acéllemezeket juttatunk be pneumatikus módon a falba, lehetőleg a fugát megkeresve. Optimális esetben a épületben a padló-szint magasabban van, mint az udvar/utca szintje így a munka kívülről, - a gép technikai magasságát (10-15 cm ) is szem előtt tartva -végezhető. Ezáltal a belső padlóburkolat szintje alá kerül be a lemezsík.
Természetesen szükséges ehhez az épület, ill. a szigetelendő fal körbejárhatósága, hozzáférhetősége. (a helyigény 1,2 m + a szigetelendő fal vastagsága) A folyamatos lemezkapcsolatot a lemezek egymásba korcolása biztosítja. A technológia segítségével mechanikus eljárással megakadályozzuk a talajvizek kapilláris úton történő további felszivárgását, így a falazat rövid időn belül kiszárad. A módszer egyik legfontosabb eleme, hogya lemezbeütés egyoldalról történik, még 80-90 cm falvastagság felett is. A lemezek élettartama szinte korlátlan.
A szigetelési munkáknál kizárólag minősített (ThyssenKrupp Nirosta), EU-származású lemezeket használunk. Több magyarországi épületet is szigeteltünk már ezzel az eljárással, egyházi épületeket és magánházakat is. A lemez minőségéből és megbízhatóságából adódóan nemcsak a családi házak esetében,hanem a műemlékvédelem és a középületek állagmegőrzése terén is jelentős szerephez juthat.

1. lépés

Minimális bontási munkálat

2. lépés

Rozsdamentes acéllemez lábazatba helyezése

3. lépés

Végleges megoldás

Utólagos alászigetelés

A vizes, és penészes falak az épület hő szigetelésére gyakorolt hatásai:

A fűtési költségek jóval magasabbak

A fűtési költségek jóval magasabbak

A nedves falú helyiségekben hőérzetünk alacsonyabb, a fűtési költségek pedig jóval magasabbak a száraz falú helyiségekhez képest, mivel a vizes fal jelentős hőenergiát von el a környezetből.
súlyos légúti és tüdőbetegséget okoz, kortól függetlenül

súlyos légúti és tüdőbetegséget okoz, kortól függetlenül

Ezen kívül az ilyen szobák erős, és kellemetlen dohszagot árasztanak, a penészgombák miatt a helyiségek levegője egészségtelenné válik, súlyos légúti és tüdőbetegséget okoz, kortól függetlenül.
A fal alászigetelése növeli háza értékét

A fal alászigetelése növeli háza értékét

A fal alászigetelése nemcsak növeli háza értékét, hanem kíméli pénztárcáját, és óvja egészségét is. Amennyiben fontos Önnek a családja, környezete, egészsége, biztosítson nekik száraz, élhető környezetet, válasszon minket az utólagos falszigetelés elvégzéséhez!
Image

Hőszigetelés után

A hőszigetelés legnagyobb ellensége a nedvesség, mivel a falak hidegek, dohosak és esetenként penészesek is.

Penészes vagy vizes falak, beázott pincék esetén az utólagos szigetelés a megoldás, amit mi rövid határidővel, garanciálisan elvégzünk. Akár családi ház, akár templom vagy műemlék. A legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk a vízszigetelés, utólagos falszigetelés során.

Kérdezze a szakembert >

Térkép

Image
Cím

6724, Szeged
Cserzy M. u. 30/B

Telefon

+36 30 851 8118


Email

info kukac alaszigeteles.hu