Nedves falak?

Ez nem lehet gond Önnek!

Mi hosszútávra megbízható megoldást ajánlunk!

Az előfúrási és horonyvésési munkafázis elvégzése után a lábazat és a felmenő falazat csatlakozásánál teljes falkeresztmetszeti méretben rozsdamentes acéllemezeket juttatunk be pneumatikus módon a falba, lehetőleg a fugát megkeresve. Optimális esetben a épületben a padló-szint magasabban van, mint az udvar/utca szintje így a munka kívülről, - a gép technikai magasságát (2-200cm ) is szem előtt tartva -végezhető. Ezáltal a belső padlóburkolat szintje alá kerül be a lemezsík.

Kérdezze a szakembert a fórumon!

Természetesen szükséges ehhez az épület, ill. a szigetelendő fal körbejárhatósága, hozzáférhetősége. (a helyigény 1,2 m + a szigetelendő fal vastagsága) A folyamatos lemezkapcsolatot a lemezek egymásba korcolása (a lemez szélek 180°-ban vissza vannak hajtva) biztosítja. A technológia segítségével mechanikus eljárással megakadályozzuk a talajvizek kapilláris úton történő további felszivárgását, így a falazat rövid időn belül kiszárad. A módszer egyik legfontosabb eleme, hogy a lemezbeütés egyoldalról történik, még 80-90 cm falvastagság felett is. A lemezek élettartama szinte korlátlan.

Tanácsadás / Ajánlat kérés : 06/30 851 8118

A szigetelési munkáknál kizárólag minősített, lemezeket használunk. Több magyarországi épületet is alászigeteltünk már ezzel az eljárással, főképp magánházakat. A lemez minőségéből és megbízhatóságából adódóan nemcsak a családi házak esetében, hanem a műemlékvédelem és a középületek állagmegőrzése terén is jelentős szerephez juthat.Tevékenységeink:


Országosan:

- Rozsdamentes acéllemezzel történő szigetelés


Csongrád megye:


- Felújítás, átalakítás, új házak építése

- Burkolás, Gipszkartonozás

- Homlokzati hőszigetelés

- Térbeton, Járdák

- Viacolor – térkő

- Kisebb ácsmunkák

Utólagos házszigetelés.

A vizes, és penészes falak az épület hő szigetelésére gyakorolt hatásai:

A nedves falú helyiségekben hőérzetünk alacsonyabb, a fűtési költségek pedig jóval magasabbak a száraz falú helyiségekhez képest, mivel a vizes fal jelentős hőenergiát von el a környezetből.

Ezen kívül az ilyen szobák erős, és kellemetlen dohszagot árasztanak, a penészgombák miatt a helyiségek levegője egészségtelenné válik, súlyos légúti és tüdőbetegséget okoz, kortól függetlenül.

A fal alászigetelése nemcsak növeli háza értékét, hanem kíméli pénztárcáját, és óvja egészségét is. Amennyiben fontos Önnek a családja, környezete, egészsége, biztosítson nekik száraz, élhető környezetet, válasszon minket az utólagos falszigetelés elvégzéséhez!

Acéllemezzel szigetelt falszakasz.
Így néz ki, amikor az acéllemez a falba van helyezve.

Az utólagos falszigetelés 3 lépésben

1. Minimális bontási munkálat.

2. Rozsdamentes acéllemez lábazatba helyezése

3. Végleges megoldás

Az acéllemezes vízszigetelés előnye hosszú távú megbízhatósága, hátránya a minimális bontási munkálat, emellett fontos tudni, hogy ez a típusú utólagos falszigetelés más módszerektől eltérően végleges megoldás.

A hullámosított, rozsdamentes acéllemez a lábazatba helyezése
az utólagos falszigetelés rendkívül tartós és ellenálló megoldása,
ugyanis a víz nem tud áttörni rajta.